"Građanska" Palma

* Promena na vlasti iz 2012, kad se vratila koalicija iz najgorih vremena, nastupila je logikom dugih i sporih političkih procesa

Ostavite komentar

 1. U suštini, Dačić jeste dobio atipično mesto premijera, uprkos tome što nema to ““nešto u sebi““, usput je oslobođen i ekonomskih pitanja da mu ne krnje oreol nedodirljivosti.

 2. Interesantno da nikome ne smetaju nezakonito nametnuti od strane predsednika "pomoćnici" Brnabićke – Mali i Dačić. Obojica bi u pravnoj državi bili u izvesnim sudskim procesima ili čak u zatvoru.

 3. Sumnjam da iko veruje da je Ana dovedena za premijera da bi vodila neku svoju politiku.
  To je Vučićev blef kojim on želi prevariti EU da je on čvrsto rešio da tamo vodi Srbiju.
  EU kapira da Vučić jedino brine kako i koliko će biti vlasnik Srbije i ni malo se ne sekira što Srbija pod njim nikad neće ni za milimetar biti bliža vrednostima i standardima EU.
  Nije pošteno ni dobronamerno širiti priču da u Srbiji nije moguće demokratsko društvo, samo zato što su neki bivši bili sposobni lopovi ili nesposobni lideri!

 4. Spasi nas Vucicu i daj mu ambasadorsko mesto zasluzio je. A danas-u mogu da cestitam na prostoru koji je poklonio ovom coveku i vi ste odavno zasluzili masnu reklamu nekog drzavnog preduzeca. draza je ipak bolji bar pet puta.

 5. А како је то господине Смараџићу одлука око Ане Брнабић рационална? Јел сте упознати са чињеницом да је дотична завршила школу која није ни рангирана у Америци? Да ли сте ви стварно уверењеа да је мали од Шешеља про-европске оријентације? Да не штити Совјетофиле и љубитеље ратних злочинаца као што су Гури, Љубиша Диковић и многи други? Не, о томе ни речи господине Самарџићу јер из удобне фотеље плаћене од пореза а прослеђене од малог од Шешеља ширите дезинформације.

 6. vreme je za smutnje i nesporazume…kako racionalno razluciti sadrzinu simbioze radikala i ane brnabic. koji se alati koriste za to?

 7. je upavu uglavnom u kada kritikuje opoziciju, ali kada dođe do Vučića gubi razum… Ili kičmu… Nije Zorana Mihailović rekla da Brnabićka neće "dužiti politički resor" nego sam Vučić, kojeg on hvali. Drugi Samardžićev problem, koji mu potpuno sužava svest, jest otužni i primitivni antikomunizam. Sve što je naveo kao probleme Titovog nasleđa je najjednostavnije govoreći obična besmislica. Kakvi lažni doktorati u Titovo vreme!? Loši odnosi sa susedima su bili jedino od 1948. do smrti Staljina i dobro je da su bili loši! Nekompetentnost društveno-političkog liderstva? Kako ko, ali u celini gledano, jedan prosečan državni aparat o kakvom danas možemo samo da sanjamo… Itd… Ne znam kako mu više ne dosadi da svaki put poteže Tita i to prilično izopačeno…

Ostavite komentar

Dijalog

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.