Rat kao prirodna nepogoda

Ostavite komentar

  1. Svaka cast Safeta. Nacija je emotivna kategorija, nasa veza sa precima i svim onima kojih vise nema. Nista vise, nista manje. A u ratovima izginu dobri i posteni, a na njima profitiraju izrodi i barabe. Ja dece nemam, a da ih imam nikada ih ne bi zrtvovao za Vucice, Vuline i Djukanovice. Duboko u srcu znam da se moje dede, jedan Solunac, drugi partizan, slazu sa mnom.

Ostavite komentar

Dijalog

aleksandar šapić foto Miroslav Dragojević

SNS poručio Šapiću – naš si, ali kao da nisi

Možda svesno, možda i nesvesno, deo opozicije koji je tražio razrešenje gradonačelnika Aleksandra Šapića učinio je Šapića, bar naizgled, nešto jačim nego što on zaista i jeste. Do nezainteresovanog dela javnosti došla je verovatno samo vest da opozicija nije uspela da ga smeni.

Naslovna strana

1. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.