ispovest

Razočaran sam. Mnogo sam razočaran. Toliko sam dao za našu stvar, toliko se angažovao, toliko ulagao, a onda, kada je trebalo meni pomoći da našu Danijelu ubacim u Elitu 7 – cvrc. Nude joj da bude nekakva načelnica u nekakvom Vodovodu.

A ko je onomad navatavao ‘kapilarce’ po Resnku, ko onoliko lajkovao za Listu, ko lupao minuse na 619 miliona i Mauricijus, ko šipčio u Malu Krsnu? Ko?

Ovaj ovde Draško, niko drugi!

Ovaj ovde Draško koji je, kao golobradi mladić, s teča Borom, išao preko Drine u rat za Otadžbinu, a vratio se na krilima pobede u ganc novom golfu trojci.

Ovaj ovde Draško koji se uvek odazivao kad je trebalo oštro odgovoriti studentima, izdajnicima, autošovinistima i stranim plaćenicima ili kad je lažna država proglašavala tzv. nezavisnost i sl.

Ovaj ovde Draško što je po krovovima nosao baklje za Rođendan!

E taj Draško, niko drugi!

I sad? Naša Danijela nikako da uđe u Elitu 7 iako smo pokušavali još sa Zadrugom 5 i 6. Kažu, ne odgovara.

Ona, naša Danijela, naše zlato, ne odgovara! Šest puta sam ja pisao o toj nepravdi i Upravi i Glavnom odboru i Srpskom telegrafu.

Lično Neša s petog sprata udarao zapete, znake usklika i ono resto. Šest puta moja Cana pisala i medijima i Maji Gojković!

I? Ništa.

Ej, bre, našoj Danijeli nema ravne među svim učesnicama Zadruge, Elite, Paparaco lova i ostalim javnim ličnostima đuture!

Mi smo našoj Daci i diplomu nabavili! Garderobu iz inostranstva iz dva puta doneo Canin sestrić Zare Mutavi (jedva čekamo Luja Vitona).

Vodili smo našu Dacu i kod plastičara – sad ima usta kao ona narodna poslanica Staša Stojanović.

O vaspitanju neću ni da govorim – usta ima, jezik nema.

To što ona Verka s trećeg sprata kakoće okolo da je naša Danijela tunjava – nije tačno, pa valjda mi njeni najbliži to najbolje znamo.

Sve u svemu, sada sam ja njen otac Draško u velikoj dilemi: da li i dalje da dajem celog sebe za našu stvar ili…

Jer, ima i drugih opcija… Kreni-promeni, Novi, Zeleno-levi, Obrni-okreni, Taknuto-maknuto…

Stavovi autora u rubrici Dijalog ne odražavaju nužno uređivačku politiku Danasa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari