To što ga nigde nema bilo u NJujorku pa se vratilo na male ekrane naših televizora. Da svečano otvori sinagogu u Subotici, da najoštrije osudi bezumni čin bednih terorista na severu naše južne pokrajine, da prozbori koju s Volođom, da ugosti Federiku, da zagrli srpskog div-junaka puštenog iz kazamata, da zalije fikus…

A dok to sve to, dole navedene institucije sistema rade svoj posao.

BAU-BAU SERVIS

Integrisani kolegijum Informera, Srpskog telegrafa, Pinka, Studija B i drugih uglednih medijskih kuća u stalnom zasedanju. Danonoćno se razmatraju sve smrtonosnije opasnosti koje vrebaju goloruki srpski narod, a talenat i nepresušna imaginacija Dragana J. Vučićevića u neprekinutom je zanosu: „Užas!“ „Jezivo!“ „Monstruozno!“. Prateći vokali: popularni duet MM (Mitrović-Marić) u alternaciji sa duom Krstić-Lazanski.

PRAVNI DELIVERY UNITS

Tim pravnih eksperata obučava elitni ešalon volontera grupe „Kamikaze“ koji se sprema da prihvati krivicu na suđenju po predmetu Krađa lične karte i protivzakonito osnivanje firme „Asomakum“.

Po istom modelu, Peđolino uvežbava udarni vod istog ešalona poznat kao „Dečaci Hercegovačke ulice“ za ulogu kompletnih idiota, dok im Branko Kockica hekla kapice-fantomkice.

KULTURNI DETAŠMAN

Tim eksperata za kulturu u sastavu Žika Šarenica, Zorica Brunclik, Kemiš, Šaban Šaulić, Žika Obretković, Ceca i NJ.O.P.R. Milan Cile Marinković priprema maestra Ivana Tasovca za obilazak splavova i ostalih kulturnih institucija od nacionalnog značaja.

BOTIČELI STUDIO

Armija IT eksperata okupljenih oko proaktivnog projekta „Bot“, po društvenim mrežama a ionako nemilosrdno žigoše negativne pojave u Vremenu, Danasu, Ninu, Šapcu i ostalim džepovima otpora punim soroševskih para.

KETERING

U ovom pogonu vredne aktivistkinje Aja Jung, Nada Macura, Mira Škorić i ona Seka Persa Ognjen Amidžić neumorno seku parizer i kite sendviče za udarnike Botičeli studija.

MOBILNA JEDINICA

Da sve institucije sistema nesmetano rade brine Jedinica Kik-box Black jeep mobil koji sa velikim uspehom promoviše i populariše vrednosti pomenutog sistema širom Srbije.

Ova Jedinica je dva puta odlikovana ordenom Andrejin krst.