Adam Drajver, Džesika Čestejn, Mads Mikelsen, Kejleb Landri DžonsFoto: Ettore Ferrari / Zuma Press / Profimedia

 

U jeku štrajkova scenarista i glumaca Adam Drajver, Džesika Čestejn, Mads Mikelsen i Kejleb Landri Džons prisustvovaće Filmskom festivalu u Veneciji.

Nakon nekoliko nezvaničnih najava, predstavnici Filmskog festivala u Veneciji potvrdili su njihovo gostovanje na crvenom tepihu.

Adam Drajver promovisaće film Ferrari Majkla Mana, Čestejn glumi u filmu Memory, Mikelsen tumači ulogu u filmu The Promised Land, a Landri Džons promovisaće ostvarenje Dogman.

Pored njih, na crvenom tepihu očekuju se i Kejli Spaeni i Džejkob Elordi, koji tumače Prisilu i Elvisa Prislija u filmu Priscilla Sofije Kopole.

Adam Drajver je isti Enco Ferari u predstojećem filmu

Svi oni dobili su dozvolu organizacije SAG-AFTRA da prisustvuju jer su deo nezavisnih filmova u kojima nisu učestvovali članovi ove organizacije.

Međutim, postoje i najave da će se pojaviti Kifer Saterlend da promoviše poslednji film pokojnog Vilijama Fridkina The Caine Mutiny Court Martial, iako to produciraju Showtime i Paramount Global.

Kada su u pitanju žurke, samo jedan Armani događaj je otkazan jer je bio koncipiran oko Kejt Blanšet.

Nagrada organizacije amfAR koju će rediteljka Ava Duverne dobiti tokom gala večere biće obeležena nastupima Rite Ore i Leone Luis, ali ne zna se da li će zvezde njenog filma Origin prisustvovati događaju.

Predstojeće, jubilarno 80. izdanje Venecijanskog filmskog festivala održava se od 30. avgusta do 9. septembra.

Izvor: Variety

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari