„Bebe nepotizma“: Holivud iznedrio generaciju slavnih koje niko ne podnosi, a ovo je razlog

Ostavite komentar


  1. Talenat i iskrena duša se uvek prepoznaju od strane mase u kulturi. Nešto što se gura u mejnstrim i podržava masovno, ako nema navedenog, ne opstane. Ali, opet, njima je dovoljno da su barem malo talentovani i imaju prođu. Obični ljudi moraju biti izrazito talentovani i požrtvovani, kao i njihovi roditelji da odvajaju maksimalno, da bi nešto uspeli u životu.

  2. Možda ima i nepotizma, ali ima ga u svakoj profesiji i svakoj državi. Da li je neko istraživao psihički profil TikToker-a? Šta se krije iza njihove patološke potrebe da komentarišu i dele informacije o drugima?
    Bilo bi zanimljivo čuti mišljenje medicinske struke o savremenim voajerima koji drsko ulaze u tuđe živote.

  3. Ovo sam ja primetila i kod nas, Bjelina sestra, Bjelin sin, sestre Mićalović čiji je otac glumac, ćerka Gagija Jovanovića i Branke Pujić , a i sestrić Branke pujić-Petar Benčina, Ivana Žigon , Ivana Mihić, Kalina Kovačević, Katarina Gojković,Srđan Todorović, ćerka Neše Galije….ne mogu više da nabrajam a ima ih. Poenta ovog članka bila je da nisu stvarno kvalitet ne bi se održali, ali koliko je stvarno nadarenih glumaca ispalo iz konkurencije jer je mesto deci poznatih bilo zagarantovano na akademiji gde je mali broj polaznika i ogromna konkurencija? Nažalost to nikad nećemo saznati. Činjenica je da tako kvalitet opada sa svakom novom generacijom. I na kraju imamo takve filmovei predstave kakve imamo, lekare, profesore,političare…

  4. Od svih navedenih jedino je Srđan Todorović zaista talentovan. Ostali su na žalost naše nepo bebe.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.