Besplatni filmovi na novopokrenutom YouTube kanalu Filmskog centra Srbije

Ostavite komentar


  1. Svaka čast, stavili su amaterske filmove od 20 minuta na koje nema smisla trošiti svoje vreme i još se hvale tim uspehom.
    Sad će ceo svet da zaguši youtube i sajt će da se sruši

  2. Ti filmovi ne bi trebalo da budu besplatni, vec da se plati onima koji ih budu gledali.

  3. Nisam stigla da pogledam filmove, sačuvala sam link ka njima i pogledaću ih narednih dana. Kome se filmovi ne sviđaju nije u obavezi da ih gleda. Na tv-u i internetu postoji toliko toga i ne vidim razloge za kritiku. Niste u obavezi ni KZN da gledate. Ni vesti. Ni da čitate ovaj portal. Ni da perete ruke. Ni da izađete na izbore. Ni da idete u školu ili da radite. Sve je Vaša slobodna volja.

  4. Tek Sam se prijavio nebi da kritikujem dobro je kad nam se Pruza da pogledamo nesto u svakom trenu a tako Jo’s je bolje za mladze djecu vise programa odabranog

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.