“Best off 2021”, najgledaniji filmovi u Kombank dvorani od 27. januara 1BEST-OF-2021 Foto: promo

Tradicionalna filmska akcija, revija najgledanijih filmova u našim bisokopima u prošloj godini “Best off 2021”, odvijaće se u Kombank dvorani i Cine grandu od 27. januara do 2. februara, a biće prikazano petnaest ostvarenja naših i svetskih reditelja.

Pred publikom će opet biti domaći hitovi “Toma”, “Južni vetar 2: Ubrzanje” i “Božiji čovek”, a na programu su i poslednji film iz slavne bond saga “Nije vreme za umiranje”, “Gučijevi”, Marvelov biser “Spajdermen: Put bez povratka”, “Čeng Či legenda o 10 prstenova”, “Zlica”.

Oni koji su propustili imaju novu priliku da vide fantastičnu avanturu “Dina”, nastavke blokbastera “Paklene ulice 9”, “Venom 2”, horor franšizu “Prizivanje zla 3: Đavo me je naterao”, nastavak serijala o ljubavi i strasti “After: posle pada”, kao i avanturističku fantaziju “Večni”, i igrano – animiranu avanturu, transformacijsko putovanje “Svemirski basket: Novo nasleđe”.

Zanimljivo je da će godina za nama, kako pokazuju podaci sa naših bioskopskih blagajni, uprkos pandemiji ostati upamćena po rekordnoj gledanosti kako nekih domaćih filmova, kao što su “Toma” i “Južni vetar 2: Ubrazanje”, tako i onih iz svetske produkcije, poput hitova “Nije vreme za umiranje”, “Gučijevi”, ili komedije “Zlica”, sa oskarovkama, Emom Stoun i Emom Stoun u glavnim ulogama.

Specijalna cena karata za filmove “Best off 2021.” je 350 dinara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari