Boris Novković uoči koncerta u Beogradu: “Niti jednog trenutka nisam sumnjao da ćemo se opet sresti” 1Foto: Raul Brzić /Promo

Boris Novković, jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora, posle nekoliko godina pauze održaće dugoočekivani koncert pred beogradskom publikom i obeležiti 35 godina od izlaska prvog albuma „Kuda idu izgubljene djevojke” 19. novembra u MTS Dvorani u 20 sati.

Uoči susreta s ovdašnjom publikom Boris Novković, poručio je poručio je da su se njegova iskustva sa njom oduvek zasnivala na uzajamnim emocijama ljubavi i poštovanju:

“ Tako je od samih početaka moje karijere, gdje sam od Beograda dobio bezrezervnu podršku publike i medija, pa do godina i desetljeća moje karijere ispunjenih mnogim koncertima sjajne energije i sinergije između beogradske publike i mene. Iako je uslijedila jedna pauza od Boris Novković uoči koncerta u Beogradu: “Niti jednog trenutka nisam sumnjao da ćemo se opet sresti” 2nekoliko godina, niti jednog trenutka nisam sumnjao da ćemo se opet sresti u još boljem raspoloženju i izdanju, tako da se neizmjerno veselim što ćemo ukrstiti ovu pozitivnu nagomilanu energiju i napraviti koncert za pamćenje kroz koji ćemo proputovati kroz sve faze i pjesme moje karijere, od onih starijih, romantičnih, nostalgičnih, do ovih najnovijih pjesama. Vidimo se 18.11., puni energije, ljubavi i rokenrola“, istakao je Novković .

U diskografiji ovog poznatog muzičara upisano je 16 studijskih albuma, brojne singl ploče i kompilacije, a prošle godine je objavio album „Gori ulica“.

Novkovićevi albumi prodavani su u zlatnim i platinastim tiražima, a svi njegovi novi hitovi kao i oni stariji, redovno se mogu čuti na svim radio stanicama.

Podsetimo, na neke od njih, koje  izvesti i na predstojećem koncertu: „Kuda idu izgubljene djevojke“, „Jači i od sudbine“, „Daleko“, „U dobru i zlu“, „Dok svira radio“, „Eloiz“, “Vukovi umiru sami “.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari