Branislav LečićFoto: Antonio Ahel/ATAImages

Prema pisanju Blica, Branislav Lečić podneo je tužbu protiv glumice Anđele Jovanović zbog „povrede časti i ugleda“ i on zahteva da mu ona isplati 300.000 dinara. Prvo ročište zakazano je za 6. mart.

Anđela Jovanović trenutno igra u humorističkoj seriji „Radio Mileva“, a Branislav Lečić je trebalo da se pojavi u sporednoj ulozi u četvrtoj sezoni serije, međutim, glumica nije želela se pojavi u istoj sceni s njim.


Glumica je za Blic objasnila svoju odluku: „Da, tačno je da me je Branislav Lečić tužio sudu, jer sam odbila da igram s njim u seriji ‘Radio Mileva’. Odbila sam da igram zbog neprijatnog događaja iz prošlosti koji sam imala s njim. Ni sada, ni bilo kada u budućnosti ne želim da budem u istom kadru s tim čovekom kako zbog onoga kroz šta sam ja prošla, tako i principijelno, zbog onoga za šta su ga moje koleginice optuživale.“

Prema pisanju istog medija, Lečić je trebalo da glumi čoveka koji je lažno optužen za zlostavljanje.

U njegovoj tužbi piše da je Anđela Jovanović navodno rekla da ne želi da igra sa silovateljem i seksualnim napasnikom. Glumica je takođe dala ultimatum da će napustiti seriju u slučaju da producenti angažuju Lečića.

U tužbi dalje stoji da je iz tog razloga producentska kuća prekinula saradnju sa glumcem, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari