Britni Spirs ne želi da se o njoj snima biografski film: „Još nisam mrtva“ 1Foto: EFE/NINA PROMMER

Britni Spirs nije baš oduševljena idejom da se o njoj snimi biografski film, ili makar ne još, dok je živa, a to je nedavno i izjavila kao odgovor na predlog Mili Bobi Braun.

Zvezda serije Stranger Things Mili Bobi Braun nedavno je izjavila da bi volela da tumači neku stvarnu osobu, na primer Britni Spirs. Kaže da razume njenu priču, jer je odrastala prateći je i da zato veruje da bi njenu priču mogla da dočara na pravi način.

Sve ovo privuklo je pažnju Britni Spirs, koja je odmah potom na svom Instagram nalogu napisala: „Čujem da ljudi žele da prave filmove o mom životu… brate, nisam mrtva!!!“.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Channel 8 (@britneyspears)

Nakon toga je nastavila sa tvrdnjom da nekim ljudima to ne odgovara i da njenoj porodici preostaje samo da zaključa vrata, te je stoga podelila sliku zatvorenih vrata, koja ujedno treba da simbolišu i da je previše puta postovala ovih dana i da će napraviti pauzu.

Mili Bobi Braun, osim još uvek aktuelne četvrte sezone serije Stranger Things, trenutno gledamo i u filmu Enola Holmes 2 gde glumi sestru Šerloka Holmsa.

Britni Spirs ne želi da se o njoj snima biografski film: „Još nisam mrtva“ 2
Foto: EPA-EFE/SARAH YENESEL

Izvor: Indie Wire

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari