Brnabić obećala: Pozorište „Boško Buha“ ostaje na Trgu, nema selidbe u Beograd na vodi

Ostavite komentar


  1. Gospodo glumci ima mnogo bitnijih stvari koje treba da se reše, da se neko potrudio oko pitanja pozorišta i to bi bilo rešeno.

  2. Mislim da u svakom slučaju treba da se sazna istina. Bez subjektivne prizme, sa bilo koje strane.

  3. E, više me stvarno ovo nervira! Svako o svemu sve zna i onda kruže razne priče. Mediji su tu glavni krivci jer dolaze do polovičnih ili potpuno netačnih informacija, plasiraju javnosti te priče i, naravno, dolazi do haosa! Pustite stručnjake da rade svoj posao, a bavite se svojim kako treba. Mislim konkretno na medije! Budite profesionalni, a nemojte se baviti pričama „rekla-kazala!

  4. Još samo “ šef“ da potvrdi, ali znajući ih oboje, ništa tu nije sigurno. „Buhanci“, pazite se, ali je mnogo nas uz vas. Lažovi su to.

  5. Beogradu nedostaje još 10 pozorišta,nemojte igrati kako vam tajkuni sviraju.

  6. Prostor ostaje „prihvatizovan“, pa cemo sada svi plaćati zakup mafiji zauvek. Idealno rešenje za sve

  7. Sta znači nema selidbe administracije? Znači scena će biti preseljena? (Administracija je na I spratu, scena u prizemlju) Aca Bosanac zadržava to što je ‘stekao’? Komedija od spina

  8. A šta očekivati od naprdnjaka, istinu?
    Ostaviće ovakvo stanje nekoliko meseci a onda će ih samo počistiti, čim se dogodi neka druga ujdurma za zamagli ovu. Uostalo privatno vlasništvo (kada su vlasnici članovi vladajuće i uvezane mafije) je nedodirljivo i vlasnik zgrade ima pravo da iseli koga hoće.

  9. Позориште “ Бошко Буха “ је продато 2009 године, тада на власти није био Вучић. Баш ме интересује ко је тада владао и у Београду и Србији ? Или не смете да објавите !

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.