Brnabić: Vlada će izdvojiti 211,7 miliona dinara za pomoć samostalnim umetnicima

Ostavite komentar


  1. Do sada mi nisu dali, nećete ni sada, sve daćete a niko ne daje….

  2. zašto su nezaposlena lica jedina kategorija stanovništva koja su ostala bez pomoći države?mislim na one koji su imali taj status pre izbijanja epidemije a oni koji su zbog epidemije ostali bez posla su imali pravo na novčanu pomoć po zakonu pa vlada tu nije ni morala da daje izjave.

  3. Zašto pomoć nije obezbeđena svim ljudima koji rade po ugovoru o delu (10 godina tako radim), a ne samo umetnicima. I mi smo bez prihoda i posla ova dva meseca.

  4. Da li ce pomoc (3 x 30.000) dobiti i samostalni umetnici koji u vozilima gradskog saobracaja pevaju putnicima? Ako ne, to bila bi diskriminacija vredna tuzbe pred EU sudovima za ljudska prava. Na kraju krajeva to su pare koje EU daje Srbiji povodom korona pandemije.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.