"Brzina metka", akcioni film sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi, u bioskopima 1foto promo

Akcioni spektakl „Brzina metka“ u domaće bioskope stiže 3. avgusta. Za pravu letnju bioskopsku poslasticu zaslužan je reditelj Dejvid Lič, a fanovi akcionih trilera biće u prilici da na velikim platnima gledaju spektakularnu vožnju kroz moderni Japan najbržim vozom na svetu sa Bredom Pitom u glavnoj ulozi!

„Bubamara prolazi kroz egzistencijalnu krizu“, ističe Bred Pit, koji glumi ubicu koji samo pokušava da mirno radi svoj posao u komičnom akcionom trileru „Brzina metka“.

„Previše njegovih nedavnih poslova je otišlo u pogrešnom smeru i on počinje da misli da je jedina stvar koja je zajednička svim tim poslovima on. Ubeđen je da je doneo lošu sreću u svaki aspekt svog života… I da je to uticalo na njegov rad i pokušava da pronađe način da to preokrene na miran način.“

Sudbina, međutim, možda ima druge planove, pošto ga najnovija misija stavlja na kurs sudara sa smrtonosnim protivnicima iz celog sveta — svi sa povezanim, ali suprotstavljenim ciljevima — u najbržem vozu na svetu.

Kraj puta je tek početak u ovoj uzbudljivoj vožnji reditelja Dejvida Liča!

Film je nastao prema japanskom romanu „Maria Beetler“ autora Kotaro Isake, a prikazuje sedam ubica koji se istovremeno nalaze u brzom vozu, koji putuje iz Tokija za Maorioku.

Uloge izuzetno zanimljivih likova na velikom platnu oživeli su: Bred Pit, Džoi King, Aron Tejlor-Džonson, Brajan Tajri Henri, Endru Koji, Hirouki Sanada, Majkl Šanon, Benito Martinez Okasio i Sandra Bulok.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari