Čening Tejtum planira da snimi rimejk jednog od najpopularnijih filmova Patrika Svejzija 1Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN, Alan Light / CC BY 2.0 / Wikimedia Commons

Jedan od bizarnijih naslova u karijeri Patrika Svajzija bio je film „Duh“ iz 1990. U ovoj čudnoj romantičnoj fantaziji reditelja Džerija Zakera, američki glumac igrao je duha ubijenog bankara koji pokušava da spase svoju devojku (Demi Mur) od čoveka odgovornog za njegovu smrt. Čening Tejtum, po mnogima Svejzi nove generacije, izjavio je da je otkupio prava na ovu priču i planira da snimi rimejk filma.

„Duh“ je sadržao i elemente komedije, ali i horora, što je rezultiralo frankenštajnovskim spojem koji nije baš funkcionisao, ako ćemo da budemo iskreni. Naravno, mnogi fanovi filma i dalje osećaju nostalgičnu privrženost prema njemu, pre svega zahvaljujući Patriku Svejziju i njegovoj filmskoj partnerki Demi Mur, ali da li je dovoljan razlog da se i dalje priča o ovom filmu, a i da se snimi rimejk?

Tokom nedavnog intervjua za Vanity Fair, Tejtum je napomenuo da postoji šansa da se pojavi u ulozi koja je proslavila Patrika Svejzija. Holivudski glumac, koga ćemo uskoro gledati u filmu „Magic Mike’s Last Dance“, smatra bi novi „Duh“ morao bi da ima donekle drugačiju priču, relevantniju i prikladniju za današnje vreme. 

Još uvek nije poznato kada će početi snimanje nove verzije popularnog filma iz osamdesetih i kada će ona izaći.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari