Češki filmski festival Febiofest oduzima Kusturici nagradu

Ostavite komentar


  1. Sve to što rade je izraz bede i frustracija što pametan čovek nije na strani fašisoidnog zapada. Zeman je pravi patriota i ispravan državnik. Češka vlada je poslušnik fašisoidne elite zapada. Zlo dolazi iz Vašingtona i Londona.

  2. Emir Kusturica se potresao što mu politički naturuščiki oduzimaju nešto što i neznaju koliko vredi. Postavlja se pitanje da li više festivalu doprinosu Kusturica ili festival Kusturici. On je stručnjak i znalac a rukovodstvo festivala je koristilo njegovo ime da privuče abonente…

  3. E ovo se zove kultura poništavanja. Celog života su me učili pluralizmu,da svako ima pravo na svoje razmišljanje, a sad mi daju do znanja da nemam prava na svoje mišljenje, već da moram da mislim kao oni. I posle hoće da ih volim!!!! Epa neće moći!

  4. Briga Kustu, dogurace on i do upravnika Doma kulture u Laktasima.

  5. Čovjek koji je o sebi promijenio 5 puta mišljenje i o svom gradu više nije ni bitan ni relevantan za bilo šta. Sklon pretjeranom divljenju nečemo što nije njegovo da bi bio prihvaćen.

  6. Nećemo ni fudbal da igramo, ni košarku, bilo kakav sport da se ukine, sve umetnike da preberemo, seksualnu orjentaciju da verifikujemo i šta ostane da učlanimo.
    Istok ili Zapad. Da podelimo toljage pa ko pretekne…
    Sve same ovce – to je jedinstveno !

Ostavite komentar


Kultura

Preminuo Dragan Lakićević Lakas 8

Preminuo Dragan Lakićević Lakas

Dragan Lakićević Lakas, filozof i pisac, preminuo je u 72. godini, objavio je Insitut za evropske studije, čiji je Lakićević bio dugogodišnji direktor, piše Nova. rs 

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.