Da je tu, pronašao bi prave reči: Sin Davida Albaharija o ocu 1Foto: FoNet/Aleksandar Barda

Političar i aktivista Natan Albahari, sin Davida Albaharija objavio je na društvenoj mreži Tviter poruke u znak sećanja na svoga oca ukazujući da će preminuli književnik kroz reči živeti zauvek, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima čitalaca širom sveta.

Natan se zahvalio pratiocima na podršci i lepim rečima.

– Hvala vam što ste bili deo njegovog života i što delite sa nama lepe uspomene na njega. Bio je najveći borac do samog kraja, nije dozvolio da ga išta spreči u stvaranju remek-dela koja će ostati kao besmrtna baština književnosti. Kroz njegove reči živeće i on zauvek, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima čitalaca širom sveta – napisao je Natan.

On se još jednom zahvalio na neizmerno toplim porukama i sećanjima na oca. Natan je kazao da je David pred smrt radio na novoj knjizi.

– Njegov odlazak je ostavio veliki bol, tugu i prazninu u našim srcima. Samo nekoliko dana pre odlaska radio je na svom novom romanu, jer je pisanje bio njegov štit i način da se suoči sa izazovima ovoga sveta, a u tim traganjima dodirnuo je mnoge živote. Teško bih mogao da opišem sve emocije kroz koje sada prolazim, ali verujem da bi on, da je tu, pronašao prave reči – zaključio ne Natan Albahari.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari