"DC Liga Superljubimaca" u bioskopima 1foto promo

Najzabavnija animacija ovog leta u bioskopima, “DC Liga Superljubimaca”, okupila je do sada neviđenu zvezdanu ekipu koja je pozajmila glasove superljubimcima popularnog DC sveta.

Glumac Aleksandar Radojičić daje glas Kriptu – psu koji se ponosi time što je Supermanov supermoćni najbolji prijatelj – može da leti i ima rendgenski toplotni vid, „zamrznuti“ dah i super sluh, baš kao njegov vlasnik- Supermen.

Glumac Marko Mrđenović daje glas Asu – vođi čopora azila, sarkastičnom psu koji je većinu svog života proveo u azilu i koji je snažan i naizgled neranjiv.

Glumac Stefan Buzurović je Betmen, dok je glumica Tamara Krcunović briljantna, ali brutalna Lulu, Miloš Timotijević je poznati Leks Lutor.

Milena Moravčević je prasica PB, dok je glas za Zelenu svetiljku dala influenserka Dženi Martin.

Reper Nikola Ćosić Bvana pozajmljuje glas slatkom psu Vaflu.

Voditeljka Dragana Kosjerina pozajmljuje glas Lois Lejn, dok je pevačica Sara Šekularac Zoi Čudesna Žena, YouTube zvezda Mario Vrećo je Fleš, dok je jedan od najpoznatijih TikTokera Andrija Milivojević WajWai pozajmio svoj glas morskom prasetu Kiki.

U filmu “DC Liga Superljubimaca” superpas Kripto i Supermen nerazdvojni su najbolji prijatelji, dele iste supermoći i zajedno se bore protiv kriminala u Metropolisu.

Kada Supermena i ostatak Lige pravde otmu, Kriptu će u pomoć pristići ekipa iz azila – pas As, trbušasta svinja PB, kornjača Merta i veverica Čip – oni će morati da ovladaju svojim novootkrivenim moći i pomognu mu u spasavanju superheroja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari