despicable meFoto: Youtube printscreen/Taramount

Franšiza Despicable Me (Grozan ja) nakon sedam godina dobiće još jedan nastavak, za koji je upravo objavljen trejler.

Gru i njegovi malci vraćaju se u četvrtom filmu franšize Despicable Me, a Illumination i Universal Pictures objavili su prvi trejler za ovo ostvarenje.

U novom nastavku reformisani superzlikovac Gru, njegova žena, sin i usvojene kćeri – Margo, Edit i Agnes, kreću u beg jer su postali mete zlikovaca Maksima Le Mala i njegove devojke Valentine, piše Index.hr.

Stiv Karel, Kristen Vig, Miranda Kosgrouv, Stiv Kugan, Kris Reno, Dejna Gajer i Pjer Kofin ponovili su svoje uloge iz prošlih filmova, a pridružili su im se Vil Ferel, Džoi King, Sofija Vergara, Stiven Kolber, Kloi Fajnman i Medison Polan.

Franšiza Despicable Me dosad je zaradila više od 4,4 milijarde dolara, što je čini najuspešnijom animiranom franšizom svih vremena.

Franšizu čine tri filma Despicable Me i dva spin-ofa o malcima (Minions), Gruovim pomoćnicima

Prvi film prikazuje Grua kako usvaja tri ćerke, u drugom filmu videli smo kako Gru pronalazi ljubav, a u trećem filmu Gru otkriva da ima davno izgubljenog brata blizanca.

Dva spin-ofa o malcima služe kao prednastavci i prate malce pre nego što su se zaposlili kod Grua.

Despicable Me 4 režiraju Kris Reno i Patrik Delaž, reditelji prva dva filma o Gruu. Film producira koosnivač studija Illumination Kris Meledandri.

Despicable Me 4 u srpske bioskope dolazi 27. juna 2024.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari