Drakulini zet i ćerka prošetali Beogradom 1

U susret premijeri trećeg nastavka animiranog hita „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje „, zet i ćerka najpoznatijeg vampira na svetu prošetali su našom prestonicom.

Nakon razgledanja centra grada, druženje su nastavili okruženi Jutjuberima sa Balkan Tube Festa.

Kako piše u saopštenju, članovi pokreta Balkan Tube Space su najuticajniji uzori mladih na svim društenim mrežama. Mejvis i njenog muža Džonatana pozdravili su Ruža Rupić, Bogdan Ilić – Baka prase, Čoda, Delić, Dušan Srbljak – PCAxe, Dino – Mudrolija sa Tvitera, Mila Antonović  i drugi. ​

Ružu Rupić publika širom regiona upoznala je u drugoj sezoni „Pinkovih zvezdica“, najpopularnijeg takmičenja za mlade talente, nakon čega je brzo osvojila srca mnogobrojnih tinejdžera sa ovih prostora. Ove godine, sa velikim zadovoljstvom je učestvovala u sinhronizaciji filma “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje”. Ruža je glas pozajmila nevidljivoj ženi Kristal.

Centralna premijera filma “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje” održaće se u Beogradu u subotu 28.7. u bioskopu Cineplexx Delta City,  sa početkom u 16.30 časova i tom prilikom posetiocima predstaviće se glumačka ekipa sinhronizacije.

Novosadska premijera filma “Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje” održaće se u bioskopu ARENA Cineplex 29.7. u 18.30.

Na repertoar domaćih bioskopa „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“ stiže od 2. avgusta!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari