Drugi deo Nišvila, ipak, u septembru?

Krizni štab za vanredne situacije u Nišu nije dao "zeleno svetlo" za Filmske susrete i džez festival

Ostavite komentar


  1. Ne bih ih poželela nikome.
    U čemu je razlika u održavanju pozorišnih predstava na pozornici na Tvrđavi i održavanja Filmskog festivala!?
    Na Pozornicu uskoro izlazi ansabl niškog pozorišta, igra se mjuzikl Cigani lete u nebo, što znači dobro skakanje, trčanje, pevanje, što je bezbedno po gledaoce, a nebezbedno je da se prate filmske projekcije!?
    Prostor na kome se održava Nišvill dovoljno je veliki da između redova stolica može da se pravi rastojanje od 2m i da taj prostor primi 3000, možda 4000, a možda i do 5000 posetilaca koji će sedeti i živati u muzici i biti bezbedniji od bilo koga ko sedi u bilo kojoj kafani, ali ne samo u kafani, nego bi smo bili bezbedniji od bilo koga ko radi u kabinetu gradonačelnice, jer smo na otvorenom, za razliku od gradskih službenika iza zidova gradske kuće.
    Ovakvu gradonačelnicu, Krizni štab i gradske službenike nikome nikada ne bih poželela.
    Nama je neophodna promena izbornog sistema, neophodan nam je direktan izbor gradonačelnika.
    Zbog čega beograđani ne mogu da se odreknu postavljanja gradonačelnika i predsednika opština po Srbiji? Do kada će da nam nameću ljude kojima niko ne bi poklonio poverenje na direktnim izborima?

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.