Bazdulja brine sudbina filma „Čuvari formule“ u Srbiji, zbog dva problematična imena

Ostavite komentar


  1. Bazdulju u filmu smeta najavna spica, ime, prezime, ideja, idrologija, poreklo… Kako se brzo obican bazdulj pretvori u novo ljoticecevskog portparola. Ovakve bazdulje/kecmanovoce vucicevi kupuju na kilo.

  2. Jel to onaj sto je clan Upravnog odbora RTS. Taj je strucnjak za slobodu misli i za nepristrasno informisanje. Njegova nista ne kosta!!

  3. „Nisu bili ni culi“ bas pismeno napisan tekst ciji je autor „kriticar opste prakse“.
    Prepustite sud o filmu nama gledaocima,manite se politike

  4. Muharem Bazdulj je čisti genije! Još jednom je, onako suptilno kako samo on ume, podelio „uputstva za rad“ SNS-botovima za razvaljivanje (verujem) dobrog filma!

  5. Istiniti dogadjaj je dokumentovan u filmu „Diploma za Životu“ i opisan u knjizi „Dnevnik iz bolnice KIRI“ eksperimentatora koji je nadživeo ostale, Radojka Maksića. Autori novog filma i knjige „Slučaj Vinča“su koristili umetničke slobode da bi postigli efekte i poslali poruke, sa kojima nas je g. Bazdulj upoznao na svojstven poetski način. U pohvalu plemenitosti treba pomenuti i Fond Živote Vranića, koga su osnovali njegovi školski drugovi, kolege sa fakulteta, prijatelji i profesori Užičke gimnazije. To je godišnja nagrada za najbolje poznavanje fizike na ponos Užičke gimnazije i svih poslenika u prirodnim naukama.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.