Džef Bridžis kaže da bi sigurno glumio u nastavku „Velikog Lebovskog", ali samo pod jednim uslovom 1Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Film Veliki Lebovski ove godine proslavio je 25. godišnjicu, a tim povodom, Džef Bridžis je progovorio o mogućnosti da glumi u nastavku, ukoliko ikada bude snimljen.

Bridžis bi sigurno glumio u nastavku, ali samo pod jednim uslovom: „Bože! Ako su braća uključena, sigurno bih glumio“, rekao je misleći na braću Džoela i Itana Koena.

Braća su napisala, producirala i režirala film, a kako Bridžis kaže, umeju da iznenade: „Ne znate šta će uraditi, pošto su puni iznenađenja, a ne verujem da će praviti nastavak. Ali, pošto su puni iznenađenja, možda će me iznenaditi i napraviti nastavak“.

Film Veliki Lebovski prati avanture Džefrija Lebovskog, koga pomešaju sa čovekom koji duguje novac mafijašu Džekiju Trihornu.

Pored Bridžisa, glume i Džon Gudman, Džulijan Mur, Stiv Bušemi, Džon Turturo i Filip Simur Hofan, kao i Sem Eliot, koji je ujedno i narator filma.

Bridžis je rekao da ne veruje da je prošlo više od dve decenije od snimanja filma i uporedio je filmove sa decom.

„Deca vam pokazuju koliko brzo sve ide, jer pre nego što primetite, imate šestomesečnu bebu, a kada se okrenete, ona je već napunila 16 godina. Filmovi su na neki način slični tome.“

Dodao je i: „Kada čujem da je Lebovski bio pre 25 godina, kažem ‘Ma daj, čoveče, ne verujem u to“. Čini mi se kao da je prošlo možda pet godina, ali 25? Ne mogu da verujem“.

Izvor: People

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari