aron tejlor džonson džejms bondFoto: EPA-EFE/SERGIO PEREZ

Aron Tejlor-Džonson dobio je podršku da bude novi Džejms Bond i to od jednog bivšeg agenta 007, Džordža Lejzenbija.

Džordž Lejzenbi je bio Džejms Bond u filmu U službi njenog veličanstva iz 1969. godine, koji po izlasku nije pobrao previše pozitivne kritike.

Po jednom izveštaju sajta TMZ, Lejzenbi je rekao da bi Tejlor-Džonson „mogao da izađe na kraj sa akrobacijama i damam koje vole muškarca u smokingu“.

On je ipak napomenuo da veruje kako je razlog tome što Tejlor-Džonson još uvek nije zvanično proglašen za Bonda sam rigorozni proces selekcije.

Džejms Bond je jedan od najdugovečnijih filmskih likova

Rekao je da „kada je on išao na audiciju za tu ulogu 1960-ih, prošao je kroz niz različitih testova i audicija pre nego što je dobio ulogu“.

Poslednji Džejms Bond bio je Danijel Krejg, koji je agenta 007 tumačio prvo u Kazinu Rojal (2006), pa u Zrnu utehe (2008), Skajfolu (2012), Spektri (2015) i filmu Nema vremena za umiranje (2021).

Lejzenbi je rekao da podržava Tejlora-Džonsona kao novog Bonda sve dok film bude vredan tog lika, a savetovao mu je da ostane veran sebi i prilagodi ulogu sebi.

Prvi film o Džejmsu Bondu bio je Doktor No iz 1962. godine, kada ga je tumačio Šon Koneri, koji je ulogu predao baš Lejzenbiju, a kasnije su ovu ulogu tumačil i Rodžer Mur, Timoti Dalton i Pirs Brosnan.

Izvor: Deadline

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari