Dženifer Kulidž u govoru zahvalila "zlim gejevima" i postala hit na Tviteru 1Foto: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dženifer Kulidž zbog uloge Tanye McQuoid u seriji Beli lotos osvojila je nagradu Emmy za najbolju sporednu glumicu u dramskoj seriji.

Jedna referenca iz njenog govora automatski se proširila internetom i mnoge nasmejala, piše Index.hr

Referenca iz serije mnoge je oduševila

Tokom svog govora Dženifer se osvrnula na priču iz druge sezone serije, kada je bila na odmoru na Siciliji i sprijateljila se s grupom, kako ih je nazvala u seriji, „zlih gejeva“.

„Majk Vajt (kreator serije), hvala ti za ovo. Zato što si mi dao priliku da glumim ovaj neverovatan lik“, rekla je i dodala u duhu replike svog lika u seriji Beli lostos:  „Želim se zahvaliti svim zlim gejevima.“ To je izazvalo smeh publike.

„Imala sam mali san u svom malom gradu i svi su rekli da je to neizvodivo. I bilo je nategnuto. Ali ipak se dogodilo, stoga nemojte odustati od svog sna“, dodala je na kraju.

Na šta je Džennifer mislila kad je rekla „zlim gejevima“?

Inače, lik Tanye McQuoid umire u drugoj sezoni serije nakon što pokuša da  pobegne od grupe „zlih gejeva“ na jahti.Uprkos  tome što njenog  lika više nema, obožavaoci  su ostali oduševljeni urnebesnom referencom. Tviter  je prepun objava na račun njenog govora.

„Kunem se, ako budeš gledala Beli lotos znaćeš da ona to zaslužuje. Kunem se da su rečenica „ovi gejevi, pokušavaju me ubiti“ i scena kultni. Pa evo je hahahaha zahvaljuje zlim gejevima. Ikona“, jedna je od objava.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari