Dženifer LorensFoto: Sony Pictures / Planet / Profimedia

Holivudska glumica Dženifer Lorens u novom filmu igra ženu koja po svaku cenu želi da sačuva dom u kome je odrasla, pa je zarad toga spremna da izlazi sa stidljivim 19-godišnjakom, na nagovor njegovih roditelja.

Upravo je objavljen prvi trejler za komediju „No Hard Feelings“, u kojoj 32-godišnja glumica tumači Medi, ženu kojoj očajnički treba novac, jer je ostala bez automobila iako zarađuje preko Ubera, aplikacije za vožnju ljudi. Istovremeno, ona je odlučna u želji da nakon smrti svoje majke sačuva njenu kuću, u kojoj je odrasla.

Pregledanjem oglasa, Medi nailazi na neobičnu ponudu. Naime, roditelji jednog stidljivog momka po imenu Persi, spremni su da joj daju automobil i odgovarajući novčani iznos pod uslovom da pristane da izlazi s njihovim 19-godišnjim sinom.

Ispostaviće se da je ovaj naizgled jednostavan zadatak znatno teži nego što se Medi u prvi mah učinilo, jer Persi odbija da izađe iz svoje ljuske i uopšte nije zainteresovan za stariju lepoticu.

Osim Dženifer Lorens, u filmu igraju i Endru Bart Feldman, Metju Broderik, Lora Benanti i Natali Morales.

„No Hard Feelings“ režirao je Džin Stupnicki po scenariju koji je napisao sa Džonom Filipsom. Film će imati svoju premijeru 23. juna ove godine.

Pogledajte u produžetku trejler ove komedije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari