Džoni Štulić izvređao devojku iz Hrvaca: „Nikakvu ja pesmu njoj nisam posvetio“

Ostavite komentar


  1. Ona se baš ponaša u najmanju ruku čudno u zadnje vreme. Konstantno mu svi smetaju i za svakoga ima samo ružne reči. Baš je postao ogorčen.

  2. Dugogodišnja borba sa unutrašnjim demonima inače teškog Džonija pretvorila je u nepodnošljivog mizantropa, punog prezira i mržnje prema svetu i ljudima. Medijski je konstantno u konfliktu, svađa se i prepucava sa prijateljima, članovima benda , saradnicima, izdavačima, ostalim muzičarima iz vremena osamdesetih, evo sad i sa bivšom devojkom i nekadašnjom inspiracijom. Da li je moguće da svi nabrojani ne valjaju, a Džoni je ispravan?

  3. Није требало да лаже о својим односима са Цонијем и дешавањима око његовог одласка и он је не би прозивао! Овако, добила је шта је заслужила за написане лажи!

  4. Iz knjige pomenute Sneguljice Banovic jasno je i uocljivo da Stulica nikad nije volela ,vec ga je iskljucivo koristila i iskoristila kao trambolinu da stekne kontakte sa i da se na njegov racun pozicionira u javnom zivotu..i da ,kao sto pesma veli “ VOLELA GA NIJE NIJEDNA“

  5. Opasan plagijator,spomenuta pesma je u stvari stara kantri pesma a pametni Dzoni samo napisao svoje reci za tekst pesme.

  6. Џони може да буде свакакав, али то не умањује чињеницу да је био и остао најбољи на музичкој сцени.
    Никада није крио да је „Усне вреле Вишње“ Боба Дилана прерадио, и боље звучи од оригинала.

  7. Devojka iz Hrvaca je obrada tradicionalne irske pesme Lily f the West koju je pevao Bob Dilan, Dzoan Baez i mnogi drugi.

  8. 1.Azrina pesma Zadovoljstina je plagijat Roling Stonsa i njohove pesme Satisfaction.
    2. Azrina pesma Dzoni budi dobar je plagijat Caka Berija i pesme Johnny B Good
    3. Azrina pesma Jesi li sama veceras je plagijat Elvisa i njegove pesme Are Ypu LOnesome Tonight
    4. Azrina pesma Partizan je plagijat Koenove Partisan
    5. Azrina Usne vrele visnje je plagijat tradicionalne Lily of the West
    … Eto koliki je Dzoni bio „genije“. Azra je bila samo jedan bend u moru drugih jugoslovenskh bendova i to mnogo boljih.

  9. Ljudi bre, Branimir nema nalog nigde, nemojte da se pecate bez veze, ko zna ko ovo piše, verovatno isti onaj koji je napravio njegov fejsbuk pa svi utripovali da Džoni lično piše

  10. Džoni je obrađivao,jeste.Kažu da je znao satima, odnosno danima bez prestanka da svira razne pesme…Mi koji znamo skoro sve pesme da sviramo od Azre odlično znamo šta je to Džoni pozajmljivao ali ga nazvati plagijatorom je nedopustivo.Jedna je stvar kad kažeš da si na Dilanovu muziku uradio svoj tekst i super je ispalo, čak se i autoru svidelo, a druga je stvar kad „pozajmiš“ i melodiju i takt i objaviš to kao svoju pesmu.
    Da je prek jeste,možda je i pukao ali je LEGENDA i to je sigurno.
    Bahat je i prek baš zbog toga što se već decenijama mnogi grebu na njegov račun i ne poštuju njegova autorska prava a baš lepo zarađuju.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.