Emili BlantEmili Blant, foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

 

Emili Blant izrazila je želju da ponovo sarađuje s Tomom Kruzom na nastavku naučnofantastičnog filma „Na rubu vremena“ (Edge of Tomorrow) iz 2014. godine, u kojem su takođe glumili Bil Pekston i Brendan Glison.

Poznata engleska glumica se nedavno pojavila u podkastu „Happy Sad Confused“, u kome je, između ostalog, govorila o ulozi koju je ostvarila u gore pomenutom filmu Daga Limana, a nopomenula je da joj je reditelj prosledio scenario njegovog nastavka.

O ideji da se snimi drugi deo blokbastera „Na rubu vremena“, Blant je rekla: „Mislim, volela bih da to postane realnost, ali jednostavno ne znam kada i kako. I koliko je nemogućih misija njemu [Kruzu] više potrebno.”

Zvezda filma „Openhajmer“ dalje je rekla da je publika željna da Kruza ponovo vidi u ulozi običnog čoveka koji postaje heroj, jer je u naočnofantastičnom filmu koji su snimili bio, prema njenim rečima, neverovatan.

Glumica je još jednom ponovila da je spremna za nastavak filma „Na rubu vremena“ i naglasila da nije ona ta koja koči njegovu produkciju. „Ja nisam prepreka da se snimi“, izjavila je ona u podkastu.

Film „Na rubu vremena“ je adaptacija japanskog romana „All You Need is Kill“ Hirošija Sakurazake. To je priča koja se dešava u dalekoj budućnosti, u kojoj su veći deo Evrope kolonizovali vanzemaljci.

Trejler ovog filma možete pogledati u produžetku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari