Film „3211“ oduševio publiku 1Foto: Todor Milivojević

Sinoć su u Beogradu, u mts Dvorani i bioskopu Cineplexx Galerija Beograd održane dve premijere muzičkog filma „3211”!

Uzbuđeni fanovi Stefana Đurića Raste strpljivo su čekali da ga vide, da se fotografišu sa njim i da podele radost zbog njegovog novog projekta.

Film „3211“ oduševio publiku 2
Foto: Todor Milivojević

Dobra energija koja je vladala satima pre početka svečanih projekcija rezultirala je ovacijama i usklicima kojima su autorska i glumačka ekipa nagrađeni nakon filma.

U mts Dvorani bio je organizovan crveni tepih kojim su prodefilovale brojne ličnosti iz javnog života i sa muzičke scene, dajući podršku Rasti i filmu „3211”.

Među njima su Mili, Andrija Jo, Cvija, Edita Aradinović, Teodora Džehverović, Voyage, Relja Despotović (Crni Cerak) Amna, Vesna Dedić i mnogi drugi.

Reditelji filma, Danilo Bećković i Andrijana Stojković takođe su pozdravili publiku, a najveći aplauz doživeo je glavni glumac, Stefan Đurić Rasta.

Po završetku filma, prepunom velikom salom mts Dvorane orio se glasan aplauz, nakon što su se svi koji učestvovali u stvaranju filma, poklonili pred publikom.

Nakon prve projekcije, deo ekipe na čelu sa Stefanom Đurićem Rastom i Milijem, otišao je u bioskop Cineplexx Galerija Beograd, da pozdravi publiku koja je tamo prisustvovala drugoj premijernoj projekciji.

Po završeku filma, oduševljeni fanovi fotografisali su se sa svojim idolima .

Druženje uz bezalkoholni koktel bilo je posebno  zanimljivo i zabavno mlađoj publici.

O filmu „3211“

Film „3211” je istinita priča o Stefanu Đuriću, uspešnom muzičaru koji jednog dana gubi sve i odlazi u zatvor gde od njegovog ranijeg života ostaju samo njegove pesme.

Ovo je priča o pravdi, otuđenosti, prepoznavanju životnih prioriteta, o životnoj snazi koja prevazilazi sve prepreke i žudnji za slobodom koja je iznad svega, ali najpre se izdvaja po tome što Rasta kroz ovu situaciju proživljava suočavanje sa vlastitim radom, svojim pesmama i načinom na koje one obogaćuju život njihovih slušalaca.

Film „3211“ prikazuje jedno transformativno iskustvo koje je dinamično, traumatično i zaključuje se iskupljenjem i jednom izoštrenom slikom sveta.

Večeras, 20. septembra, film će premijerno biti predstavljen publici u Novom Sadu u bioskopu Cineplexx Promenada, 21. septembra publici u Sokobanji i Nišu, a za ostatak datuma i gradova gde će ekipa filma dolaziti da se druži sa publikom, zaintersovani se mogu informisati  na  društvenim mrežama Taramount filma.

Do kraja distribucije filma, album „3211“ neće biti plasiran na digitalne platforme, što znači da će Rastini fanovi imati priliku da čuju pesme isključivo u bioskopima širom Srbije i Evrope.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari