Film "Bitanga s plaže" u bioskopima od 18. aprila 1

Urnebesna komedija „Bitanga s plaže,“ reditelja Harmonija Korine, u kojoj glavnu ulogu tumači glumac Metju Mekonahi, počeće da se prikazuje u domaćim bioskopima od 18. aprila.

– Neobičan stajling, tršava kosa i buntovan govor samo su neki od opisa ekscentričnog Mundoga koga glumi Mekonahi. Spreman na sve vrste transformacija zarad svojih uloga, Mekonahi je otišao korak dalje i predstavio se kao poročni poeta Mundog, čije nesvakidašnje ponašanje odudara od ponašanja jednog pesnika – istaknuto je u sapštenju povodom najave filma.

„On živi po sopstvenim pravilima. Njegov govor ponekad zvuči proročki i dubokoumno, ali češće uličarski, jer više i nije toliko popularan i u centru pažnje“, istaknuto je u najavi u vezi radnje i dodato da je glavni junak „svoj život okrenuo ka porocima, uživanju u oblacima dima i velikim količinama pića“.

Povodom radnje ukazano je i na to da iako se ne bi reklo, Mundog nije skitnica, već slobodan duh čije ga bogatstvo spašava od mnogih nevolja i životnih problema u koje bi olako mogao da upadne.

Mekonahi o komediji rekao da „predstavlja „epidemiju radosti“ i da su on i reditelj Korin imali saradnju poput di džeja i njegove muzike“. Dobitnik nagrade Oskar, kako je navedeno, smatra da je ovo jedan izuzetno zabavan film zbog čega je i prihvatio da igra u njemu.

– Nakon duže pauze reditelj i scenarista Harmoni Korin odlučio se za još jednu komediju u kojoj osim Mekonahija igraju i drugi poznati glumci među kojima su: Martin Lawrence, Zac Efron, Isla Fisher, kao i hip hop muzičar i glumac Snoop Dogg i drugi, stoji u najavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari