Film Lijama Nisona “Pokajnik” od danas u bioskopima 1Foto: promo

Za sve ljubitelje Lijama Nisona i njegovih filmova, od danas na velikim platnima domaćih bioskopa prikazuje se njegov novi film Pokajnik reditelja Marka Vilijams, jednog od autora popularne serije Ozark.

Okoreli i pedantni pljačkaš banaka Tom Karter (Lijam Nison) ukrao je nešto više od devet miliona dolara iz dvanaest malih gradskih banaka širom SAD-a i uspeo je da sakrije svoj identitet.

Nakon što se zaljubljuje u Ani (Kejt Volš), njegov život se menja i on odlučuje da započne novi život i raščisti svoju kriminalnu prošlost, pritom ne računavši da su specijalni agenti korumpiraniji od njega samog.

Naime, dva mlada FBI agenta kojima je dodeljen njegov slučaj odlučuju da zadrže devet miliona za sebe, a da usput prišiju Tomu ubistvo njihovog nadređenog.

Šta sve može da se dogodi, kada čoveku koji želi da spere ljagu sa svog imena, oduzmete drugu šansu?

Za režiju i scenario zaslužan je Mark Vilijams, a glumačku postavku čine Lijam Nison (96 sati), Kejt Volš (Uvod u anatomiju), Džefri Donovan, Džaj Kortni (Odred otpisanih), Entoni Ramos (Hamilton).

CineStar bioskop priredio je akciju iznenađenja, jer ulaznice od četvrtka, prvog dana igranja, sve do nedelje, puna četiri dana mogu da se kupe po akciji 1+1 ulaznica gratis.

Film Pokajnik, u distribuciji Blitz Film&Video, može se pogledati u premium formatu – 4DX u CineStar bioskopima Beograd Ada Mall i Big Novi Sad, po akcijskoj ceni.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari