Film o Džeju piratizovan posle samo sedam dana od premijere

Ostavite komentar


  1. Siguran sam da film o borbi decaka na Kosarama i Pastriku ako bude ikada snimljen nece biti piratizovan. Jer za njega i nece biti interesa.

  2. Obične ljude u prekršaju pronalaze, hapse i osuđuju ekspresnom brzinom, puni zatvori sirotinje koja napravi glupost pa nema za skupe branioce. Ali zato ozbiljni kriminalci ništa… Još im posle plaćamo odštetu. Tzv. pravna država.

  3. Neznam zasto tolika buka film je nista bezveze puno vise u filmu je o Dzambu nego o njemu radnja je morala vise o njemu i usponu u karijeri.

  4. Pogledala sam ovaj snimak u bioskopu pa sam zatim došla u posed piratske verzije. Očekivala sam da je ta verzija snimana u bioskopu, sa lošom slikom i tonom ali pošto je kvalitet snimka odličan zaključujem da je pokretač piratizacije neko iz produkcije filma ili neko ko radi u bioskopima. Ne znam u kom formatu bioskopi dobijaju film, ali ako je to neki digitalni format moguće da je neki radnik u bioskopu napravio kopiju.
    Glupo je običan narod kažnjavati za nešto što je započeo neko drugi.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.