Film "Realna priča" Gordana Kičića nasmejao i raznežio publiku (FOTO) 1Protagonisti filma "Realna priča" na premijeri u Sava centru Foto: Promo

Film „Realna priča“, rediteljski debi glumca Gordana Kičića, koji je sinoć premijerno prikazan u Sava centru, oduševio je beogradsku publiku.

Emotivna saga o imaginarnom glumcu Veljku Radisavljeviću koji veruje da se ceo svet urotio protiv njega, prikazuje nam život partnera (Gordan Kičić i Nina Janković) koji nailazе na bračne i druge životne probleme.

„Ovo je duhovit film, sa mnogo emocija u sebi, ali na prvom mestu iskren. Snimio sam film baš kakav sam želeo i verujem da će publika prepoznati tu emiciju. U osnovi, čeka vas melodrama uvijena u komediju i svakako najtopliji film ove zime”, izjavio je Gordan Kičić.

Na premijeri, pored glavnog glumca i reditelja, crvenim tepihom prošetao je i najveći deo glumačke i autorske ekipe, na čelu sa glavnom glumicom u filmu Ninom Janković, a publika je imala priliku da pozdravi i Branimira Brstinu, Vojina Ćetkovića, Goricu Popović, Katarinu Gojković, Milicu Mihajlović, Dejana Lutkića, Svetozara Cvetkovića, Bojana Dimitrijevića, Branku Šelić, Jovanu  Gavrilović, kao i devojčicu Lenu Lazović koja je oduševila publiku svojom prvom ulogom na filmu.

Film „Realna priča“ naći će se na repertoarima bioskopa širom Srbije i regiona od 14. novembra, najavljuju iz Art Viste.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari