Filmski vodič od 3. do 10. januara 1

List Danas, za ljubitelje kinematografije, izdvaja projekcije koje se očekuju u narednih sedam dana na filmskim platnima. Svake sedmice donosimo nove preporuke.

Sadržaj se preuzima sa online najava događaja.

3. januar – Tokyo Godfathers

Ovog četvrtak u klubu Radionica Sakurabana – Dom omladine Beograda, gledamo „Tokyo Godfathers“ Satoši Kona, od 18 časova. U pitanju je božična priča na japanski način, gde su tri biblijska mudraca zamenjena s troje likova koji naglavce izvrću sve poznate anime stereotipe.

Filmski vodič od 3. do 10. januara 2Na Badnje veče, u jednom ružnom tokijskom predgrađu kakvo se retko kad pojavljuje na filmu, troje beskućnika – sredovečni alkos Gin koji tvrdi da je svojevremeno bio poznati sportista, srednjoškolka Mijuki koja je nedavno pobegla od kuće, i Hana, omatoreli transvestit i propala kraljica kabarea – u đubretu naiđu na uplakanu bebu. Ubeđeni da im je beba poslata kao božiji znak, njih troje će se uputiti preko pola Tokija da pronađu bebinu majku, usput rešavajući i sopstvene životne probleme, onoliko koliko se dotični rešiti mogu.

Filmski vodič od 3. do 10. januara 33. januar – Aquaman

Film Aquaman biće prikazan u Centru za kulturu u turizam Mladenovac u 20 časova. Film je prađen po istoimenom super heroju iz sveta CD Comics.

3. do 10. januara – Novogodišnji program najgledanijih filmova u 2018

Prve dane 2019 započinjemo najgledanijim filmskim ostvarenjima koja su prikazivana u Dvorani Kulturnog centra Beograd protekle godine, istakli su organizatori i najavili filmove Najmračniji čas, 3. i 4. januara, u 18 časova, i S ljubavlju Vinsent: Misterija Van Goga u 20 časova.

Potom 5. i 6. januara od 18 časova Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju, i od 20 časova Skver.

Groznica Ferante 7. i 8. januara od 18 časova i Marija Klaš od 20 časova.

Film  S ljubavlju Vinsent: Misterija Van Goga prikazivaće se i 9. i 10. januara od 18 časova ali i film Voleti Eskobara od 20 časova.

4. januar – Kolevka vremena

Pretpremijera dokumentarnog filma „Kolevka vremena“ autora Bojana Vojnova, biće prikazana u petak u 19 časova u Domu kulture 25 maj, Dolovo.

Film predstavlja priču o postojanju ljudi posebnog kova, rođenih da vole, a da se nikada ne umore, sa željom da se ponovo rode, pa onda sve isto, iz početka, ističu organizatori i dodaju da film zaviruje u svet tradicije i starih zanata koji izumiru.

10. januar – Ice Age: A Mammoth Christmas

Filmski vodič od 3. do 10. januara 4U četvrtak, u Chasing Powers u 18:55, prikazuje se animirani film Ice Age: A Mammoth Christmas (2011), u trajanju od 25 minuta.

Film je prikladan za decu od četiri do osam godina, a i one starije koje vole da uživaju u prazničnom raspoloženju.

10. januar – Džulijet 

Filmski vodič od 3. do 10. januara 5Premijera filma Džulijet biće održana u četvrtak, sa početkom od 20 časova istakli su organzatori i pozvali ljubitelje romantične komedije da se tom prilikom opustite se uz čašu dobrog vina koje je pripremila VinarijaTošić, i poklone kompanija Avon Srbija i Knjižare Vulkan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari