Filmstreet tokom leta ugostio 20.000 posetilaca 1Foto: Promo

Polako se bliži kraj devete sezone najpoznatijeg besplatnog letnjeg bioskopa u Beogradu, Filmstreet, koji je tokom 12 tematskih vikenda ove godine posetilo više od 20.000 gledalaca.

Za finalne dve projekcije, Filmstreet je pripremio prave poslastice za sve filmofile. U subotu, 7. septembra, sa početkom od 20.30 časova, biće prikazana urnebesna komedija iz domaće filmske radionice, Taxi Blues. Fenomenalni i uvek nasmejani Andrija Milošević u ulozi rasejanog taksiste, zajedno sa Milenom Predić, Nikolom Đuričkom i Sandrom Silađev, zasigurno će prirediti smeh do suza u završnici Filmstreeta.

Nakon 24 filmske projekcije i 2 pozorišne predstave, tradicionalno zatvaranje bioskopa pod otvorenim nebom zakazano je za sredu, 11.septembar, ispred UG Parobrod. Biografski ratni film, Američki snajper, iz 2014. godine reditelja Klinta Istvuda, sa Bredli Kuperom u glavnoj ulozi, zvanično će zatvoriti ovogodišnji Filmstreet, manifestaciju koja već dugo važi za apsolutni sinonim leta u Beogradu, a koja će sledeće godine obeležiti prvu deceniju svog postojanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari