„Forever Young “ na velikoj EU žurci sutra u Hangaru Besplatni koncerti Alphaville, Nipplepeople, Stereo Banana i 10 najboljih srpskih DJ-eva 1

Veliku EU žurku, koja će biti održana 24. juna od 19h u Hangaru, Luka Beograd, organizuje Delegacija Evropske unije kao poklon građanima Srbije, tako da su svi koncerti besplatni.

Program počinje u 19h nastupom DJ Gavre koji će publiku zagrejati muzikom 80-ih godina, a u 21h na scenu stupa headliner Velike EU žurke, legendarni nemački bend Alphaville, koji će po prvi put održati koncert u Srbiji.

Hangarom će se zaoriti bezvremenski svetski hitovi „Forever Young“, „Big in Japan“, „Sounds Like a Melody“ i druge pesme iz bogate karijere ovog elektro-pop benda koji traje već 40 godina.

Koncept Velike EU žurke je da zadovolji sve muzičke ukuse i generacije, tako da u 22.15h počinje nastup jednog od najintrigantnijih bendova regiona, maskirani dvojac Nipplepeople.

Posle dve godine publika će moći ponovo da uživa i igra uz hitove „Frka“, „Sutra“, „Broj“, „Bolji“, „Ne volim te“, „Tebi“. U 23.30h počinje koncert još jednog, ali niškog dvojca, Stereo Banana, a Naopak i Nemus će izvesti svoju kungfuziju regea, hip-hopa, brejkbita i fanka, koji se mogu čuti u njihovim hitovima „Melem“, „5 do 12“, „Nemoj da znojiš tehniku“, „Hare, Hare“.

Program za mlađe generacije i ljubitelje tehno zvuka počinje u 00.30h, a za DJ pultom će se smenjivati neki od najboljih srpskih DJ-eva – Luton, Lea Dobričić, Dejan Milićević i Cosmic G.

Pored koncerata posetioce očekuju i drugi zanimljivi sadržaji, kao što je photo-booth u kome će svi zainteresovani moći da se slikaju i dobiju sliku koja će ih vratiti u mladost.

Ovo je prava prilika da se celu noć peva, pleše i slavi ljubav, poštovanje, sloboda i tolerancija, što su univerzalne vrednosti Evropske unije.

Srbija je deo jedinstvenog evropskog kulturnog prostora i pre nego što postane članica Evropske unije, svakako je deo muzičke evropske porodice. Za muziku ne postoje granice i zato će Beograd 24. juna biti mesto susreta muzičara od Minstera, preko Zagreba do Niša.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari