Foto-konkurs posvećen prirodi Srbije "EkOko" do 17. novembra 1Izlozba fotografija kolektiva Vizualizator Foto: Milutin Markovic

Ukoliko ste zaljubljenik u prirodu i vašim foto-aparatom beležite skrivene kutke srpske netaknute prirode možete da učestvujete u foto-konkursu „EkOko“ koji je posvećen zaštiti prirodnih bogatstava Srbije i promociji zaštićenih prirodnih područja.

„Opstanak planete zavisi od svih nas. Počnimo vizuelno, obavestimo javnost koje prirodne lepote moramo zaštititi“, navodi se u najavi konkurs

Učešćem na konkursu fotografi će učestvovati u zaštiti životne sredine i jačanju ekološke svesti u Srbiji, saopštila je Diskurziva.

Fotografije možete poslati u JPG formatu, minimalne rezolucije 150 DPI, a maksimalna veličina fajla 20MB do 17. novembra na mejl adresu konkursdiskurziva@gmail.com.

Foto-konkurs se završava izložbom fotografija najboljih radova i svečanim uručenjem nagrada u Muzeju primenjene umetnosti, stoji u saopštenju.

Konkurs sufinansira Ministarstvo zaštite životne sredine, a partneri su National Geographic, WWF Srbija i Centar za razvoj fotografije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari