Glumica Srna Lango objasnila zašto je pomogla grupi Crni Cerak da snimi spot u školi

Ostavite komentar


  1. Rigidno je tvoje pravdanje, ne može Kristijan da ulazi u školu ni u školsko dvorište i tu opravdanja NEMA!

  2. Gospidjo sramota je sti kod nas samo kriminalci zadruge oarovi imaju prodju sve ono sto je pre bilo normalno sada je nenormalno.

  3. „nijedno dete iz OŠ ‘Đura Jakšić’ nije učestvovalo u snimanju spota“. Pa učestvovala su nečija deca bez obzira što nisu iz te škole! Šteta i efekat je isti! Nekome ne dopire do mozga. Mentalna ograničenja su čudo.

  4. Sporan je Kristijan Golubovic, mislim da je Srna Lango toga svesna ali to zanemaruje. Mozda ne namerno. Sporno je to sto je ta pojava ( Kristijan G) ostao na kratko u skoli i slikao se sa nekom decom. Sa li i dalje ima edukativni karakter? Cela ta situacija je losa i nije morala da se dogodi. Koliko sam shvatila mogli su da snimaju posle nastave ali grupi to nije odgovaralo. Sve je lose.

  5. Свиђало се то некоме или не, Кристијан Голубовић је одслужио казну и одужио свој дуг према друштву, па је сада слободан грађанин који може да ради све што раде и други, уколико није законом забрањено.

  6. Sto se nije setila da pomogne mladima iz Matematike gimnazije da naprave promitivan spot o tome kako treba i gde treba pamet upotrebiti i primeniti.

  7. Poruke te grupe su vrlo jasne i edukativne.
    Sramna izjava.
    Da li glumica misli da smo svi idioti i da ne uočavamo njihovu vrednost. Šta ima poučno i edukativno u njihovim pesmama. Jedino je tačno da oslikavaju današnje društvo i koje se vrednosti cene. Potrebna je glupa glasačka mašinerija koja se lako kontroliše.

  8. Mislio sam da je Srna barem malo svesna situacije u nasem drustvu i da treba da se promovisu neki normalni a ne neki K.G.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.