Građani Srbije i regiona i večeras pale sveće za Balaševića (FOTO, VIDEO)

Sećanje na velikog muzičara

Ostavite komentar


  1. Tuga i tihe Djoletove pesme u pola glasa ispred Doma sindikata.
    Beograd je večeras šaputao tvoje stihove Djole.
    Jedan D-moll nas razvali.

    Zbogom Maestro.

      1. Kakve Jasenovac ima veze sa Balasevicem? I sto je Srbija bas veceras lila suze za Jasenovcem? Nije da se desio juce, junace velosrpski.

  2. Ovakav ispracaj se ne pamti jos od kad smo ispratili Tita. Posle Tita doslo sranje. Mozda sada
    dodje iz dupeta u glavi. Pozdrav svima!

  3. To je ta Srbija: licemerstvo i laz. Cutanje i seirenje , okretanje glave dok su ga seseljoidi pljuvali, gazili i sutirali, a sada ljigavo oplakivanje, krokodilske suze, zali i tuguje za „voljenim“!!!

  4. Clanovi SRS i SNS-a se pridruzuju fanovima Balasevica sa pesmom “Radikalska Panonija je s tobom”!

  5. Hej, gde je dno Seseljevaca? Uz Djoletu sliku stavili neku bedu Lunu Djovani iz Parova Pink cirkusa od predstave , kao ta spdoba dobila ime po njemu?! To nipodastavanje i mrtvog velikana je strava bande na vlasti

  6. Koliko li ste ih, Aco, vi samo sahranili, ovako ili onako, ni Bog vas nece spasiti…Doci ce racuni na naplatu, pa znas li kako svi takvi prolaze, niko se nije izvukao , seti se prethodnika, andjele!

  7. Zasto se nigde na Danasu ne spominje kršenje mera zaštite od korona virusa? Redakcijo, molim vas da budete odgovorni i potsećate ljude da su masovna okupljanja neodgovorna, naročito bez nošenja maski. Svejedno da li je preminuo partijarh ili voljeni pesnik. Korona ne bira, zašto vaši novinari biraju koji će skup da kritikuju.

Ostavite komentar


Kultura

Šest filmova sa prostora nekadašnje Jugoslavije u selekciji "Filmski krugovi" Sterijinog pozorja: Koliko nas muči nasleđe bivše države? 10

Šest filmova sa prostora nekadašnje Jugoslavije u selekciji „Filmski krugovi“ Sterijinog pozorja: Koliko nas muči nasleđe bivše države?

U selekciji "Filmski krugovi" u okviru Sterijinog pozorja u Novom Sadu biće prikazano šest filmova sa prostora bivše Jugoslavije. El Shatt – nacrt za utopiju (Ivan Ramljak), Jedna žena, jedan vek (Želimir Žilnik), Dosije: Labudović – Nesvrstani (Mila Turajlić), Tvornice radnicima (Srđan Kovačević), Pomračenje (Nataša Urban) i Koreni (Tea Kovač).

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.