Hoće li čelnici Kraljeva čestitati Draganu Draškoviću "Vukovu nagradu"?

Ostavite komentar


  1. Dragan Drašković jee samo jedan od primera sudbine uspešnih rukovodilaca, posebno u kulturi. Šta je s poštovanjem instirucije konkursa i mandata? Nova vojvođanska vlast nije poštovala mandat nijednog direktora, a bili su uspešni, "ali su morali da odu". Kakvu pravnu sigurnost iko može da ima? Gde je tu poštovanje kompetentnosti i profesionalnosti? Zašto se u neečije školovanje ulagalo, "da bi morao da ode" i na njegovo mesto dođe neki priučeni pripadnik stranke koji se posle ne meša u svoj posao?
    Na žalost, javnost ne reaguje na ove stvari, struka ne reaguje i dokle god bude tako, trajaće bezakonje i negativna selekcija.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.