Horor "Osmeh" Parkera Fina sutra pretpremijerno u odabranim bioskopima 1Foto: Promo/Paramount Pictures

„Zlo ima potpuno novo, nasmejano lice“, saopštava svojim novim filmom reditelj Parker Fin, a njegov dugoočekivani horor „Osmeh“ sutra, 28. septembra, pretpremijerno stiže u odabrane bioskope širom Srbije.

„Osmeh“ se zasniva na Finovom nagrađivanom kratkometražnom filmu „Laura Hasn’t Sleep“, sa Kejtlin Stejsi u glavnoj ulozi, koja igra i u ovom hororu.

Priča prati doktorku Rouz Koter, koja ima misiju da pomogne svakom pacijentu na radnom mestu koje je specifično po mnogo čemu.

Ali, nakon što je bila svedok jednog bizarnog i pre svega traumatičnog događaja, ona sama biva proganjana pojavama koje ne može nikome da objasni, čak ni najbližima…

Glavnu junakinju u „Osmehu“ igra Sozi Bejkon, a pored Kejtlin Stejsi u Fanovoj glumačkoj podeli su i Kajl Galner, Rob Morgan, Kal Pen, Džesi Ašer, Gilijan Zinser i Džudi Rejes.

„Osmeh“ se pretpremijerno prikazuje u bioskopima Cineplexx u Beogradu i Kragujevcu, beogradskoj mts Dvorani, Cine Grand Capitol Park u Rakovici, CineStar u Pančevu i Zrenjaninu, Areni, Promenadi i CineStar u Novom Sadu.

Od 29. septembra ovaj izuzetno napet i uzbudljiv horor stiže na repertoar svih naših bioskopa, u distribuciji Taramount filma.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari