Humanitarna izložba "Domiraj" 28. marta u CZKD 1

U Centru za kulturnu dekontaminaciju u četvrtak, 28. marta u 19h, održaće se humanitarna izložba u okviru kampanje Domiraj, sa ciljem pomaganja akciji prikupljanja sredstava za obnovu kuća uništenih u požaru u oktobru u naselju Vuka Vrčevića.

Umetnici dobre volje pozvani su da doniraju neograničen broj radova u svim medijima koji će se prodavati na izložbi. Radove je potrebno doneti u CZKD u četvrtak 28.3. između 11 i 15 časova, navode organizatori.

„Prethodna izložba nam je pomogla da prikupimo novac za izgradnju jednog objekta ali nas je i nesebično angažovanje i osetljivost ljudi iz našeg okruženja podstaklo da nastavimo sa akcijom i pokušamo svim oštećenim porodicama da nadomestimo krov nad glavom“, dodaje se u saopštenju.

Pre početka izložbe, u 18h održaće se i radionica sa iranskom umetnicom Farimah Shahi koja će zajedno sa još nekoliko umetnika na licu mesta crtati portrete građana.

Potom će biti otvorena prodajna izložba na kojoj će učestvovati umetnici čiji radovi će moći da se kupe po simboličnoj ceni. Sav prihod od prodaje umetničkih dela biće uložen u izgradnju novog stambenog objekta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari