I dalje bez odgovora ko je odgovoran za kulturni skandal

Promocija autobiografije Ace Lukasa u Pozorištu na Terazijama (3)

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Vujke da se plaši za egzistenciju?Ne, mislim da on smatra to OK, obzirom na njegovu filmografiju i serije.

  2. Prvo što sam uradio juče, da sam se isčlanio iz kluba čitalaca Lagune. Ovom prilikom im obećavam da moja porodica neće više kupovati knjige u Laguni. Što se tiče Pozorišta na terazijama, nećemo dugo čekati da se promeni direktor.

  3. E Radmila, Radmila, kakav si to greh napreavila pa tebi zapalo da pise ove gluposti…

  4. Da Srbija nije zemlja čuda , dotični “ gospodin“, kao i cela folk estrada , bili bi odavno zabranjeni. Porazavajuce za jednu zemlju. Ne treba se čuditi odlasku mladih intelektualaca iz zemlje.

  5. Kako nepismena osoba može da napiše knjigu.Još fali samo da ga prime u UKS kod Vitezovića!

  6. Нажалост, нисам упућена који глумци припадају Позоришту на Теразијама, али можда није на одмет објавити које истакнуте личности српске културне сцене одбијају да дају коментар и оцене овај апсурд. Можда, када би се они ујединили у свој својој величини, њихов глас би одјекнуо и овакав преседан се више не би поновио ни у једном позоришту у држави.

  7. Ja vise i ne mogu da citam o ovome! Muka mi bukvalno! Ko je dozvolio promociju u Pozoristu na Terazijama? Zna se ko?! On je simpatizer SNS!! Zasto u „knjizi“ pljuje po DS i pok.premijeru Djindjicu? Isto se zna!! Nista ovde nije slucajno! Kao autobiografska knjiga!?

  8. Ако је „публика“ платила улазницу а „аутор“ закуп сале онда није никакав проблем. Ако није онда……ће бити сигурно крив Ђилас! Ђилас! Ђилас! Јел ме чујеш председниче!!!!!!!

  9. Pa skandal je i to sto najveca izdavacka kuca Laguna objavljuje knjigu Ace Lukasa

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Kultura

Naslovna strana

27. septembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.