I dalje bez odgovora ko je odgovoran za kulturni skandal

Promocija autobiografije Ace Lukasa u Pozorištu na Terazijama (3)

Ostavite komentar


  1. Vujke da se plaši za egzistenciju?Ne, mislim da on smatra to OK, obzirom na njegovu filmografiju i serije.

  2. to je nasa realnost, lukas u pozoristu a kristijan na televiziji. dno

  3. Prvo što sam uradio juče, da sam se isčlanio iz kluba čitalaca Lagune. Ovom prilikom im obećavam da moja porodica neće više kupovati knjige u Laguni. Što se tiče Pozorišta na terazijama, nećemo dugo čekati da se promeni direktor.

  4. E Radmila, Radmila, kakav si to greh napreavila pa tebi zapalo da pise ove gluposti…

  5. Da Srbija nije zemlja čuda , dotični “ gospodin“, kao i cela folk estrada , bili bi odavno zabranjeni. Porazavajuce za jednu zemlju. Ne treba se čuditi odlasku mladih intelektualaca iz zemlje.

  6. Kako nepismena osoba može da napiše knjigu.Još fali samo da ga prime u UKS kod Vitezovića!

  7. Нажалост, нисам упућена који глумци припадају Позоришту на Теразијама, али можда није на одмет објавити које истакнуте личности српске културне сцене одбијају да дају коментар и оцене овај апсурд. Можда, када би се они ујединили у свој својој величини, њихов глас би одјекнуо и овакав преседан се више не би поновио ни у једном позоришту у држави.

  8. Ja vise i ne mogu da citam o ovome! Muka mi bukvalno! Ko je dozvolio promociju u Pozoristu na Terazijama? Zna se ko?! On je simpatizer SNS!! Zasto u „knjizi“ pljuje po DS i pok.premijeru Djindjicu? Isto se zna!! Nista ovde nije slucajno! Kao autobiografska knjiga!?

  9. Ако је „публика“ платила улазницу а „аутор“ закуп сале онда није никакав проблем. Ако није онда……ће бити сигурно крив Ђилас! Ђилас! Ђилас! Јел ме чујеш председниче!!!!!!!

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.