I Severna Makedonija uz Konstraktu 1Foto. prinscreen /YT

„Makedonska stručna javnost, a i obični ljudi, su ocenili da je pesma srpske predstavnice Konstrakte, „iskorak u nešto novo“ i ja verujem da će ona imati podršku pre svega u SMS glasovima, kaže za portal Danas.rs, Milorad Stojmanovski novinar dnevnika „Nezavisni pečat“ iz Skoplja.

-Među običnim ljudima, ali i onim intelektualnim videli smo da srpska predstavnica Konstrakta donosi nešto novo, i sasvim izvan, onoga što je strada sa teritorije Zapadnog Balkana. Ni jedan, komentar nije bio negativan na društvenim mrežama protiv nastupa Ane Đurić – Konstrakte, čija pesma nadvisuje aktuelnu situaciju – kaže  večeras za portal Danasa, Stojmanovski, na početku finalne večeri 66. „Eurosonga“.

Sagovornik portala Danas kaže da nacionalna televizija u Severnoj Makedoniji prenosi finalno veče na kanalu MTV, uprkos činjenici da predstavnica ove zemlje nije izborila ulazak u finale.

Stojmanovski očekuje da će za pesmu Srbije u izvođenju Konstrakte, glasati i Makedonci, Albanci i Srbi iz Severne Makedonije, „obzirom da se ni jedna zemlja iz regiona nije kvalifikovala u finale ovogodišnjeg „Eurosonga 2022.“.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari