Izložba fotografija „Holivud kroz izmaglicu“ od 19. oktobra u Zrenjaninu 1Foto: R. N. - Kulturni centar Zrenjanina

Izložba fotografija Radovana Nastića „Holivud kroz izmaglicu“ biće predstavljena u zrenjaninskom Kulturnom centru, od 19. oktobra do 8. novembra.

Izložbenu celinu čine fotografije nastale u Holivudu, u kojem autor živi od 2012. godine. Fotografijom,  autor „oslikava“ sopstveni doživljaj holivudske stvarnosti gde mnogi pojedinci, sanjaju da postanu zvezde. O svojoj fotografskoj postavci autor je naveo da je Holivud grad velikih očekivanja.

– Tako bi se, drugačije, mogao nazvati Holivud. Niko se ne vraća odakle je došao, jer se to smatra porazom. Holivud je ozbiljan rulet a najjači opstaju. Fotografije koje gledate, prikaz su momenata sa kojima se susrećem svaki dan. Ljudi sa fotografija su pokušavali ili još uvek pokušavaju da postanu zvezde – poručuje povodom izlože Radovan Nastić.

Radovan Nastić rođen  je 1975. godine u Beogradu.  Studirao je etnologiju i antropologiju. Od 1995. radio je na radiju B92 u ,emisiji Ritam herca All Stars. Objavljivao je priče u „Beorami“. Svoju prvu knjigu „Bensedin“ objavio je 2005. godine.

Objavio je još pet knjiga i priče u nekoliko antologija. Amaterski se bavi fotografijom, učestvovao je na nekoliko grupnih izložbi u Los Anđelesu. U Holivudu živi od 2012.godine.

Izložba Radovana Nastića u Zrenjaninu se otvara u utorak, 19. oktobra u Malom salonu Kulturnog centra u 18 časova a publika će programotvaranja moći da prati i na Fejsbuk stranici KCZR.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari