Izložba „To je bilo neko lepše i srećnije vreme” Dragana Teodorovića Zeka u SKC-u Kragujevac 1Foto: Dragan Teodorović Zeko

Večeras, u 20 sati i Kontakt galeriji Studentskog kulturnog centra Kragujevac biće otvorena izložba radova iz fotomonografije posvećene našim rok muzičarima i grupama „To je bilo neko lepše i srećnije vreme” autora Dragana Teodorovića Zeka.

Zekova fotomonografija je pre kragujevačke imala svoju promociju u oktobru u Beogradu a tekst za nju napisao je naš poznati rok kritičar Petar Peca Popović.

Dragan Teodorović Zeko izlagao je na više samostalnih i zajedničkih izložbi fotografije u zemlji i inostranstvu: BiH, Argentina, Italija, Češka, Poljska i Francuska.

Pre ove objavio je četiri fotomonografije: „Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra”, „Time of the Gypsies”, „Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra – 10 godina” i „Sibirski prozori”.

Njegove fotografije nalaze se i u knjigama „Rokopisi” Petra Pece Popovića i „Uživo autobiografija” Miše Aleksića, kao i na brojnim albumima Cd i DVD izdanjima poput „Kemal Monteno i prijatelji – Uživo Beograd”, „Gladijatori u BG Areni”, „Le Temps des Gitans”…

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari