Jelena Lengold: Ovo je bukvalno pitanje života i smrti za sve nas

Lekarima koji traže smenu Kriznog štaba pridružili se umetnici

Ostavite komentar


  1. Ne vidim po kojoj liniji Lengold oslobađa Kona odgovornosti… Čovek snosi svoj deo odgovornosti, jer je stavio politiku ispred struke…

  2. A to oni potpisuju onlajn peticije… Pa to ne može ni da se odštampa na okruglu artiju sa rupom na sredini.

    Ovako, te peticije imaju samo jednu svrhu – da se potpisnik sam sebi divi kako je napravio veliki disidentski podvig klikajući mišem, dok drugom rukom kroz bušan džep igra džepni bilijar. Nema od toga ništa. To je još infantilnije od ovog opisanog inadžije koji im krv pije, a da nije njega, oni bi b’e svi doktori nauke tu bili.

    1. Ima toliko tekstova na temu NATO gde si mogao da ostaviš svoje korisničko ime i još gluplji i prostačkiji komentar.

    2. Razmisljam da bi mozda trebalo pokrenuti i skupljanje potpisa za podrsku lekarima, jer mi se cini da bi broj potpisa daleko nadmasio ove „slobodne stvaraoce“.

    3. Izvolite, organizujte štandove i ljude po Beogradu i bar po neki u Nišu, Novom Sadu i ostalim gradovima sa oko 100 000 stanovnika. Ili priložite novac za koji bi platili organizaciju, pa onda dajte saveta koliko treba.

  3. Apsoluto se slažem da treba potpisati. Meni lično, a verujem i velikom delu građana i građanki Srbije, potrebno je da krizni štab detaljnije objasni o kakvom virusu je reč, i ne samo krizni štab, koliko je obolelih, umrlih, kakve su prognoze, reći o vakciji, stručno analizirati takvu pojavu kakva je Kovid 19, dakle – sveukupno sagledati iz različitih disciplina i oblasti i delatnosti; što više znamo, manje ćemo strahovati.

  4. Sad je jasno zašto se požurilo sa izborima.Sa jedne strane otimački zapad a sa druge strane nesposobnost da se efikasno rešavaju problemi.

  5. Hvala vam Jelena, dajem punu podrsku vama i svim umetnicima koje je diktator odbacio i ponizio kao niko nikada u istoriji ove zemlje.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.