Jelena Pavlović ukupna pobednica foto takmičenja „Kragujevac u 24 slike” 1Foto: Jelena Pavlović

Za ukupnog pobednika nesvakidašnjeg foto takmičenja „Kragujevac u 24 slike” proglašena Jelena Pavlović, objavljeno je sinoć u kragujevačkom Domu omladine. Drugo mesto na ovom foto konkursu zauzeo je Marjan Stanojkov, a treće Vanja Đorđević Krvavac.

Organizatori takmičenja su Foto klub Kragujevac, GTO Kragujevac i frame24.org iz Novog Sada.

Takmičenje „Kragujevac u 24 slike” počelo je u petak, 25. marta u 13 sati otvaranjem i podelom tema takmičarima. Svi takmičari su dobili zadatke – 24 teme koje treba da fotografišu i obrade za 24 časa, koliko traje takmičenje.

Sami takmičari su mogli prema sopstvenom afinitetu i inspiraciji da odaberu lokaciju i način na koji žele da odgovore na zadate teme. Po propozicijama konkursa i broj takmičara nije mogao da bude veći od 24 učesnika.

Po završetku takmičenja, svi učesnici su imali rok od šest sati za minimalnu obradu fotografija i postavljanje na sajt organizatora konkursa.

Takmičenje „Kragujevac u 24 slike” slike je završeno sinoć, u nedelju 27. marta, proglašenjem pobednika i dodelom nagrada u Domu omladine u Kragujevcu. Takođe, proglašeni su i svi pobednici po temama.

Nagrađenima se, u ime Foto kluba Kragujevac obratio Ivan Stojanović, koji je istakao da je takmičenje bilo uspešno, sa nadom da će sledeće godine biti još bolje.

Za sve učesnike i goste upriličena je projekcija nagrađenih fotografija u Galeriji Doma omladine.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari