Jelena Stupljanin je postala glavni negativac u popularnoj američkoj seriji 1Foto: Printscreen/N1

Američka serija Ark skreće sve više pažnju gledaoca, a jednu od glavnih uloga ima naša glumica Jelena Stupljanin.

Vreme ističe i trebalo bi stići na željenu planetu, zalihe za održavanje života se iscrpljuju, vođe ne staju, a preostala posada prinuđena je da postane najbolja verzija sebe kako bi preživela… Ovo je ukratko radnja nove američke serije “The Ark” koja je premijerno počela sa emitovanjem 12. aprila na kanalu SCIFI.

Serija je prošle godine snimana u Srbiji sa našim glumcima, a ulogu glavnog negativca ima Jelena Stupljanin.

– Meni je čudno što igram negativca, ali tako me često vide strani reditelji. Bila sam na kastingu i prošla. Ovo je prvi put da sam radila ovakvu seriju i bilo mi je mnogo zanimljivo da radim na ovom liku – rekla je glumica u emisiji „Probudi se“ na televiziji „Nova“.

Na seriji su radili brojni filmski radnici iz Srbije, među kojima su glumci Tiana Upčeva, Pavle Jerinić, reditelji Milan Todorović – Toki, Milan Konjević i Sandra Mitrović, direktor fotografije Igor Šunter, glavni kostimograf Ivana Vasić Ingliš, i mnogi drugi.

Zanimljivo je da je prvi put u američkoj seriji jedan od glavnih likova Srpkinja, po imenu Eva Marković, koju tumači Tiana Upčeva. Balkanic Media iz Srbije je jedan od producenata serije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari