Jelena Trivan odlazi iz Službenog glasnika: Ispunjavam obećanje koje sam dala

Ostavite komentar


  1. Bravo za karakternu osobu. Posle koliko godina prelazi na malo bolje plaćeni položaj i NE ŽELI da obavlja dve funkcije (čitaj dve plate). A mogla bi, jer zakonskih prepreka nema ? Majko mila u kom bunilu mi živimo.

  2. Jedna od najvećih sramota DSa dok je bila na vlasti, logično je preletela u Srpsku Naprednu Sramotu…i nije je sramota!?

  3. Šta je briga,plata 2 do 3.000e mesečno,za osam godina mogla je na kredit da isplati par stanova,zaposli rodbinu,obezbedi i svoje unuke,a ko te pita da li si DS ili SNS ili šta već treba,živela Srbija.

  4. Bila je kadar:
    1) koalicije za Šumadiju (DOS)
    2) SDP Rasima Ljajića
    3) DS B. Tadića
    4) i sada SNS
    Uzdravlje!

  5. Bila ,,žuta patka,, kao i pola naprednjaka sada , sada se sprema za koju godinu da se vrati, jer je videla da ovo ne ide u dobrom pravcu, i ,,ćuti brod će ih rado primiti u svoje redove, živi bili pa videli…………

  6. Jelena, Jelena
    Kaźe se: hvalite me usta moja inaçe cu vas razbiti.
    Dakle, ima nas koji nemamo pilece pamcenje.
    Kada ste vi postali dorektorks Sluzbenog glasnika on je vec bio na vrhu. Dve nagrade sa sajma knjiga, razvijenu izdavacku delatnost. Najbolji su bili. To je zasluga Branka Gligorica kojrg su smenili oterali u zatvor i posle ga pustili. Naravno bio je nevin i smetao je tvojim demokratama. Posle njega glasnik vodi Slobodan Gavrilovic.
    Dosta uspesni i onda dolazite vi Jelena nakon preladka de mocrata u naprednjake. Kitite setudjim prrjem i politicki Da nekazem sta. Znaju citaoci sta. Sram vas i stid bilo. Nazalost niste jedini…

  7. SG je sad „uspesan“ a bice i kad dodje Šarcevic. Kad se smeni vlast, normalno, ide u stecaj ili ga spasavaju za neku novu Trajvanovu

  8. Radnici sluzbenog glasnika upravo proslavljaju odlazak „najupesnijeg direktora na medjunarodnom isvetskom i planetarnom nivou“

  9. Sluzbeni glasnik odavno nema dobit kakvu je imao pre dolaska ,,Grtalice“ , svi slave njen odlazak.

Ostavite komentar


Kultura

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.